Počela je izrada web sajta za HONORS SMART SYSTEMS iz Dubaija.

Tags: Internet Prezentacije, Web Aplikacije

Web sajt za SMART HONORS SYSTEMS osim modernog izgleda , ispunjava i standard "Responsive", tj menja svoj izgled u zavisnosti dali posetilac koristi PC, Tablet ili Smart Phone .

Poseduje i CMS (Content Managament System) koji je posebno napravljen za ovaj web sajt u tehnologiji ASP.NET MVC Razor. CMS omogućava vlasniku da bez nekog posebnog znanja menja sadržaj web sajta, bez ikakve intervencije stručnog lica.

Web sajt ispunjava i sve zahteve vezane za SEO (Search Engine Optimization), tj prilagođavanje web sajta pretraživačkim mašinama kao što je Google.

Preko web sajta posrtilac može da postavi pitanja vezana za usluge kompanije i da se prijavi na E-Mail listu , kojom kompanija obaveštava zainteresovane o novinama vezanim za poslovanje firme. Dabi se funkcionisanje oveog dela učinilo što efikasnijim 

web sajt je povezan na sistem za e-mail kampanje MailChimp preko API 3.0.

 

Posetioci mogu deliti sadržaj web sajta na društvenim mrežama , a vlasnik sajta moze pratiti ponašanje posetilaca. Na ovaj nači može utvrditi šta to privlači pažnju njegovih potencijalnih klijenata.

Web sajt je dvojezičan poseduje sadržaj na engleskom i arapskom jeziku. Sistem automatski detektuje odakle je došao posetiolac (iz koje države), takođe detektuje i podešavanja na kompjuteru posetioca i u zavisnosti od ovih parametara prikazuje sadržaj na odgovarajućem jeziku.

CMS poseduje mogućnost kreiranja templata za E-Mail poruke koje će se slati kao odgovor na zahteve posetioca. Takođe postoji mogućnost da se stranica čuva u "DRAFT" modu kao i opcija koja omogućava da proverite izgled stranice pre objavljivanja.

Website je postavljen na adresi http://www.honors.ae

 


Povezani Članci:


Promenjen je način rezervacije termina za sastanake na sajtu HONORS SMART SYSTEMS.
Korporaciski identitet za HONORS SMART SYSTEMS
Napravili smo logo za kompaniju HONORS SMART SYSTEMS iz Dubaija