Usluge

Tags: Windows Aplikacije, Web Aplikacije, Grafički Dizajn, Administracija Sistema, SEO

USLUGE KOJE NUDIMO

Aplikacije za Windows operativni sistem, razvijene na .Net tehnologiji. Nudimo uslužno programiranje aplikacija koje rade sa bazama podataka. Izradu aplikacija koje automatski preuzimaju podatke sa interneta. kao i aplikacije za upravljanje proizvodnim procesima.


Web sajtovi i web aplikacije prilagođene svim brauzerima i svim uređajima. Sigurne i robusne aplikacije i web prodavnice, koje mogu biti dobro pozicionirane na pretraživačkim mašinama kao što su google.com ili bing.com.

Izrada web sajta koji se po današnjim merilima može smatrati konkurentnim, zahteva znanja iz više oblasi i treba biti poverena timu a ne pojedincu.


Izgraditi brend, unikatan stil, biti prepoznatljiv na tržištu je imperativ svake kompanije.Znamo kako postići cilj i transformišemo vizije naših klijenata u bolju budućnost.Dizajn bez kompromisa i fokusiranje na projekat celog tima. Personalizovan pristup svakom klijentu. Slušanje i precizna specifikacija su 90% na putu do rešenja.


 

SEO

Nije tajna da je masovna upotreba interneta promenila način na koji ljudi i firme donose odluke.

9 od 10 firmi će na internetu porediti cene I kvalitet proizvoda ili usluga koje su im potrebne. Zato je važno da vaša web prezentacija nebude skrivena brošura , već prava mašina za prodaju.

Važno je da budete vidljivi I dobro pozicionirani na pretraživačkim mašinama (Google, Bing, Yahoo).

U svetu 92.7% kompanija je svoje web prezentacije postavilo na pretraživačke mašine I razne internet adresare, dabi povećali broj posetioca I time povećali prodaju. Ali je samo 10 -12 % web prezentacija prilagđeno tim istim pretraživačkim mašinama.

Internet prezentacije koje su dobro prilagođene pretraživačkim mašinama (Google, Bing, Yahoo) u proseku imaju 42,2% veću prodaju. Prilikom donošenja odluka kupac obično pregleda sve internet prezentacije na prvoj strani pretraživača I neke web prezentacije na drugoj strani pretraživača. Biti na prvoj strani pretraživača I plasirati informacije o proizvodu ili usluzi na način koji će dovesti do sklapanja posla je rezultat kome težimo..